tirsdag 21. mai 2013

Tiden flyt og valpene vokser og "barselpermen" går mot slutten.

Den som sover synder ikke
Her er lille-frøkna i haneflokken. God og mett og trøtt. Og slik går nå dagene her. Valpene spiser, leker litt og så sovner de igjen. Det må være godt å være valp. Nå har de begynt å få fast føde og det går ned på høykant. De ligger langflate i matskåla og spaserer rundt i maten. Alva her en liten jobb etterpå å holde dem rene. Sibbe har bare så vidt fått lov å sjekke ut hva det er så lager sånn merkelig lyd inne på det "hemmelige" rommet. Han var ikke særlig imponert. Snuste litt for så forlate åstedet.

Vi har jo hatt noen fantastisk flotte, varme dager. Det ble jo sommer på en-to-tre. Overgangen fra nesten-vinter-temperatur ble i meste laget for Alva og Sibbe. Vi måtte ha oss noen turer opp i vannet her for å avkjøle. Jeg hadde plantet litt sommerblomster noe som rådyrene tydeligvis satte stor pris på. Ser at staudene også har fått hard beskjæring i løpet av natta.

I dag er siste dag av "barselpermisjonen" og i morgen er det tilbake på jobb. Det kan bli godt å komme utav valpebobla og snakke om andre ting enn hund. Tre og ei halv uke har gått utrolig fort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar