fredag 14. august 2015

D-kullet har blitt 5 uker

 
Stående bufè. Her gjelder det å benytte anledningen

Vi koser oss i sommersol

Tiden flyr og i dag er D-kullet 5 uker. Det har vært ei travel uke for både firbeinte og meg. Ferien er slutt og da gjelder det å få til rutiner som fungerer for alle. Tidlig opp for meg til vask av valpegård, mating av de to store og de seks små. Når får de valpefor som er godt oppbløtt med en liten skvett med surmelk. Det går ned på høykant. De tar det ikke så nøye om det trasker litt rundt i matfatet eller legger seg ned opp maten. Mamma Alva vasker og ordner pelsen på de små.

Ut i den store verden

Jammen blir en sliten av å oppleve så mye

skarpt lys, gitt


 Endelig litt sommervær igjen så vi kunne være ute og kose oss i hagen. Det er mye som må undersøkes og smakes på. Gress smaker ikke så verst syntes de, og så er det så godt og mykt å sovne i.
Mamma har tar oppgaven på alvor. En går ikke ut ute å tørke seg om munnen

mamma fikse sveisen

Krefter må måles mellom brødre
Vi har også hatt besøk av valpekjøprere, både store og små. Selvfølgelig er de de søteste  valper i hele verden (sa myrsnipa). 
En liten gutt la igjen en hilsen til valpen på et tørkepapir. På det hadde han tegnet et hjerte med pil gjennom. Gjett om det er noen som gleder seg til valpen skal hetes.
Synderne som spiser blomstene mine. Disse to hadde også en liten kalv med seg. Kalven hadde helt sikker fått beskjed om å holde seg i ro inni buskasest. Det var bare ørene som stakk opp, men selvfølgelig fikk jeg ikke den med på bildet :(
..så i stede for blide av en rådyr-kalv så ble det denne karen i stedet.. Søt han også..


1 kommentar: