onsdag 22. mars 2017

E-kullet to uker.Nå begynner valpene å ta seg mer fram på vaklende bein. De har ennå ikke åpnet øynene, men det er rett før nå. De vokser og spiser godt og mamma Alva holder rent i valpekassen.


Det går helt fint å henge opp/ned i mammas pupp.
Den som sover synder ikke


Noen har hatt den beste plassen i melkebaren.

Det har vært litt opp og ned med matlysten til Alva og da bli hun litt sær. En dag ville hun kun ha tørrfor servert på gulvet. Det skulle slettes ikke være oppi matskåla. Neste dag så var alt tilbake til normalen med servering i matskål i en salig blanding av havregrøt, våtfor og eggeplommer.
Mimmi, Ostiranas Diamond
I helga gjennomførte Mimmi og fikk godkjent Mental beskrivelse. Jeg fikk vel bekreftet det jeg visste fra før, hun syntes det var betryggende å ha med matmor i skogen der det plutselig dukket opp skumle ting som kjeledresser som plutselig spratt opp, skramlelyder av kjetting og ikke minst spøkelser, nei de skal i ha oss frabedt. Mimmi er tøff langt i fra og langt i fra tøff.
Men veldig greit å få en test på hva som bor i hunden og hvor en bør legge inn litt ekstra. Så Mimmi må få bygget litt selvtillit og ikke alltid henge i øra til mamma.


Her er noen bilder av pappaen, Snow Hill Spring`s Charming  Archie tatt på stranden. Et populært turområdet som vi er så
heldige å ha i nærheten.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar