søndag 12. mars 2017

Det har vært ei travel uke.Det vaskes og stelles kontinuerlig i valpekassa


De par første dagene gikk med i å fore og lufte Alva, men så begynte hun å miste matlysten. Det ble fristet med alt i fra kylling, havregrøt, ost og skinke, men det var ingenting som fristet. Hun ble urolig, skulle ut og inn og opp og ned. Hagen har hun snudd opp ned noen plasser. Svære hull under busker og hekk. Så kom jeg til å tenke på at Alva fikk et godt, lite måltid da hun våknet fra narkose hos dyrlegen. Så da var det bare å handle inn noen bokser av godstoffet. Det gjorde underverket og da fikk hun spist og roet seg.


Da Alva hadde kommet i form igjen så var det en liten valp som hang med hode såpass at vi tok oss en tur til dyrlegen og fikk litt ekstra væske i kroppen. Med meg som kengurumamma natten igjennom og med morsmelktillegg kviknet valpen til igjen og er i fult vigør. Uff så slitsomt når bekymringen tar en.
Det vaskes og stelles og mates i valpekassen. De små har mattvett og særlig to skiller seg ut og er førstemann i melkebaren. En lever/hvit gutt og den svart/hvite-tan frøkna raser forbi de andre for å finne beste jur. Det er to/tre andre som er ganske så små, men de står ikke tilbake. De får litt ekstra hjelp til å finne beste plass i baren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar